Skip to main content

Opplæring - bibelundervisning

Unknown

En konsentrert behandling av et kristent tema eller et avsnitt i Bibelen. Ca. 15-18 minutter. Hensikten er å gi kristen innsikt og forståelse, å utvide horisonten i forhold til kristent læregrunnlag og daglig anvendelse. Mange av innslagene har et sjelesørgerisk sikte, det vil si at de skal hjelpe i vanskeligheter med å tro og leve rett i forhold til etikk, sorg, kriser og dilemmaer. Asbjørn Kvalbein er teolog og formidler en klassisk, felleskristen tro som verken tradisjonelle statskirkekristne...rss RSS

3
RESULTS


Show sorted alphabetically

Show sorted alphabetically

SHOW DETAILS
up-solid down-solid
eye
Title
Date Published
Creator
Opplæring - bibelundervisning
Aug 20, 2018 Asbjørn Kvalbein
audio

eye 8

favorite 0

comment 0

– Legg merke til deres kall, brødre, skriver apostelen Paulus i 1. Kor 1,26. En slik oppfordring kan vi ikke ta lettvint. Kallet er hellig, fordi det er gitt av en hellig Gud, som et kall til et liv i hellighet. Kallet er hverdagslig, fordi det er gitt av en Gud som vil ha med hverdagen vår å gjøre, og fordi kallet skal leves ut nettopp i hverdagen.
Opplæring - bibelundervisning
May 9, 2018 Asbjørn Kvalbein
audio

eye 4

favorite 0

comment 0

Det fortelles om en av astronautene som ble sendt til månen, David Scott, at han så opp mot himmelen og fikk se den planeten han kom fra. Da han trådte ut av romkapselen og ut på månens overflate, sa han: «Jeg kan se rett opp og se jorden.»
Opplæring - bibelundervisning
May 2, 2018 Asbjørn Kvalbein
audio

eye 5

favorite 0

comment 0

Sorgen og gleden de vandrer til hope. Lytter du, hører du begge vil rope Til deg en lærerik, viktig parole: Begge er f*g i din livslange skole, skrev Karl Sandsmark.